Ingrediënten

Collagens

Dit waardevolle eiwit is van vitaal belang om een ​​jeugdige uitstraling te behouden; naarmate we ouder worden, vertraagt ​​de productie en dit leidt tot huidveroudering; het aanpakken van het verlies van collageen helpt dit proces om te keren.

Antioxidanten

Oxidatie is een proces dat de huidcellen beschadigt; exclusieve antioxidanten in je huidverzorging helpen de verouderingseffecten van omgevingsstress te bestrijden en je te beschermen tegen de zon.

Plant Stem Cells

Het benutten van de regeneratieve kracht van plantenstamcellen heeft de effectiviteit van huidverzorging verbeterd, met name bij het vertragen van biologische veroudering en het verlengen van de levensduur van de stamcellen van de huid.

Paracress & Garden Cress

Deze dynamische plantaardige ingrediënten hebben indrukwekkende huidverbeterende eigenschappen; Paracress helpt om de kleur en het uiterlijk te verbeteren, terwijl Garden Cress wordt gebruikt om pigmentatie tegen te gaan.

Hyaluronic Acid

Dit slimme ingrediënt met zijn uitzonderlijke vermogen om vocht vast te houden is erg belangrijk omdat onze huid in de loop van de jaren vocht verliest, wat resulteert in een verlies van elasticiteit en tekenen van veroudering.

Vitamins

Een gezonde, jeugdige huid heeft vitamines nodig, niet alleen als antioxidanten, maar ze leveren ook verschillende voordelen voor de algehele gezondheid en het uiterlijk, van huidverzorging tot nutricosmetica,; dit zijn belangrijke ingrediënten.

Silk Proteins & Pearl Proteins

De voordelen van deze kostbare ingrediënten zijn veelvoudig; zijdeproteïnen kalmeren en hydrateren terwijl het pareleiwitextract vergelijkbaar is met de natuurlijke vochtvasthoudende factor in de huid.

Natural Extracts

De onderscheidende eigenschappen van planten worden gebruikt om een ​​specifieke huidverzorging te creëren, bijvoorbeeld het liften en verstevigen van de hals en decolleté door Kigelia Africana en hydratatie door Japans Bloedgras.

Science

Technologie heeft enkele van de grootste vooruitgangen geboekt in de manier waarop we de huid kunnen behandelen en verzorgen. De voortdurende evolutie heeft verbeterde penetratietechnieken, nieuwe ingrediënten en categorieën huidverzorging geïntroduceerd.

error:
X